• Bestel makkelijk en snel
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Deel 4 van 'De zeven zussen'

Workshop / lezing Laura Vink: 12 juli 19.30 uur

 

Hoe zorg je dat je na je vakantie thuiskomt met mooie, sprekende foto's? Daar weet blogster & fotograaf Laura Vink alles van! Laura heeft inmiddels 42 landen bezocht en schreef het boek Reisfotografie - explore discover capture. Op 12 juli komt zij haar geheimen met ons delen in de boekhandel tijdens de lezing 'Tips voor het fotograferen op reis'. Ze geeft handige tips, deelt haar ervaringen uit de praktijk en laat natuurlijk veel foto's zien. Het maakt niet uit of je fotografeert met een spiegelreflexcamera of een smartphone, de lezing is interessant voor IEDEREEN die graag mooiere reis foto's wil maken. En na Laura's enthousiaste verhaal ben je helemaal klaar om op reis te gaan! 
Instagram @lauravink :-)

Meedoen? Opgeven kan via info@daannijman.nl

Meet en Greet met Jesse van Muylwijck

 

Locatie: Boekhandel Daan Nijman
Datum: 7 juni
Aanvang: 19:30 uur

 

Voor veel mensen is het een gewoonte om dagelijks meteen door te bladeren naar de strip van De Rechter. Jesse van Muylwijck verzorgt al 25 jaar de Nederlandse strip in verschillende landelijke dagbladen. 

Wij zijn ontzettend blij dat Jesse onze winkel komt bezoeken. Wij organiseren een Meet en Greet. Hij signeert het jubileumboek van de Rechter: De Rechter is jarig. 

Komt dat zien!