Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Bouillon voorzijde
Bouillon achterzijde
  • Bouillon voorkant
  • Bouillon achterkant

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

Specificaties
ISBN/EAN 9789045219431
Auteur Jean Beddington
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 176
Lengte 259.0 mm
Breedte 185.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.