• Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Bouillon

naar soep, saus en gerecht


Bouillon
Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789045219431
AuteurJean Beddington
UitgeverKarakter Uitgevers B.V.
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's176
Lengte259 mm
Breedte185 mm
Dikte28 mm
Gewicht1110 gr
Verschenen28-05-2019

Voorraadstatus
RodenOp voorraad
GroningenNiet op voorraad