• Bestel makkelijk en snel
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Kookbijbels Vleesbijbel

alles over rund & kalf, varken en lam


Kookbijbels Vleesbijbel

Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Eigenschappen
ISBN/EAN9789048833337
ReeksKookbijbels
AuteurGertjan Kiers & Bas van Wijngaarden & Tijs Koelemeijer
UitgeverCarrera
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's496
Lengte217 mm
Breedte162 mm
Dikte43 mm
Gewicht1233 gr
Verschenen20-03-2017

Voorraadstatus
RodenOp voorraad
GroningenOp voorraad