1

1 voorzijde
1 achterzijde
  • 1 voorkant
  • 1 achterkant

Monique Hiltermann (1965) is samen met echtgenoot Joost Pieters eigenaar van winkel-restaurant De Zeeuwse Hemel in Zierikzee. Samen verzinnen en koken zij al vijf jaar de lekkerste gerechten met ingrediënten uit alle windstreken. Daarvoor runden zij jarenlang een reclamebureau. Zij als grafisch vormgever en art director, hij als conceptbedenker en tekstschrijver. Met dit kookboek komt voor het eerst ook Monique's schrijftalent naar voren.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789082394504
Auteur Monique Hiltermann
Uitgever VOF de Zeeuwse Hemel
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 144
Lengte 213.0 mm
Breedte 212.0 mm
In dit kookboek vind je een selectie van de mooiste gerechten, die tussen 2010 en 2015 op de kaart hebben gestaan van de Zeeuwse Hemel; een uniek restaurantje in Zierikzee, begonnen als delicatessewinkel met een paar proeftafeltjes, maar inmiddels een eigenwijze combinatie van winkel, café, restaurant en tuin. Auteur, kok én vormgever Monique Hiltermann neemt je mee in de sfeer en geschiedenis van de Zeeuwse Hemel en deelt op persoonlijke wijze kennis en achtergrondinformatie die de gerechten en gebruikte ingrediënten tot leven brengen. Vinologen Thérèse Boer (Librije) en Astrid Joosten verzorgen de wijnadviezen bij de hoofdgerechten.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.