Kookschool brood en banket

brood, brioche en andere goudbruine heerlijkheden

Kookschool brood en banket voorzijde
Kookschool brood en banket achterzijde
  • Kookschool brood en banket voorkant
  • Kookschool brood en banket achterkant

Kookschool Brood en Banket is het prachtig uitgevoerde basisboek voor broodbakkers. Het kookboek bevat uitgebreide, helder geschreven hoofdstukken over de belangrijkste ingrediënten, technieken, materialen en basisdeeg. Elk recept zit boordevol uitleg, en de stokbroden, focaccia’s, brioches en bagels zijn stuk voor stuk goed te maken dankzij de kraakheldere stap-voor-stapfotografie. Met dit nieuwe grootse deel uit de Kookschool reeks haalt iedereen de warme bakker in zich naar boven!

Specificaties
ISBN/EAN 9789021565552
Auteur Rodolphe Landemaine
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 288
Lengte 335.0 mm
Breedte 252.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.