Mari plukt de dag
In 4 seizoenen, 740 recepten en 1001 tips en trucs
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789048838875 |
Auteur | Mari Maris |
Uitgever | Overamstel Uitgevers |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 848 |
Lengte | 258.0 mm |
Breedte | 197.0 mm |
Mari Maris weet alles over groente; dat liet ze al zien met de door pers en publiek bejubelde Groentebijbel, met Saladebijbel en met het uitgebreide vegetarische naslagwerk Mari plukt de dag. Ze is kok en verbouwt al jaren haar eigen groente. Daarnaast heeft Mari ook een eigen restaurant, le Jardin des Etoiles in de Picardie in Frankrijk. Daar gebruikt ze in haar verfijnde gerechten enkel lokale en vaak zelf verbouwde producten. Het enthousiasme waarmee ze vertelt over haar belevenissen en plattelandsperikelen werkt aanstekelijk.