Vrouwvolk
Fameuze recepten voor fantastische vrouwen
Marianne Pfeffer Gjengedal behaalde een master aan de kunstacademie in Oslo. Zij werkt als foodstylist en reist de wereld over naar verschillende foto- en filmstudio’s voor de meest bijzondere stylingopdrachten. Marianne heeft twee zonen met een Noorse rapper. Klaudia Iga Pérès behaalde een master aan de Academie voor Schone Kunsten in Warschau, met specialisatie in portretfotografie. Zij werkt al vijf jaar als foodfotograaf in Noorwegen en heeft net haar eigen fotostudio geopend in Frankrijk. Ze heeft een zoon met haar Franse ingenieur.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789038806747 |
Auteur | Marianne Pfeffer Gjengedal |
Uitgever | Singel Uitgeverijen |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Gebonden in harde band |
Pagina's | 320 |
Lengte | 288.0 mm |
Breedte | 227.0 mm |
Overal ter wereld vind je vrouwen die grenzen hebben verlegd voor volgende generaties. Sommigen moesten een hoge pr?s betalen voor hun vr?heid, maar z? veranderden wel de wereld met hun kunst of de manier waarop ze leefden. In Vrouwvolk hebben Marianne Pfeffer Gjengedal en Klaudia Iga Pérès een aantal van deze legendarische vrouwen geportretteerd. De auteurs hebben zich uitvoerig in hun dagel?ks leven verdiept. Eten en eetgewoontes zeggen veel over de situatie en de maatschapp? waarin mensen leven. Daarom hebben z? geprobeerd in de huid van de vrouwen te kruipen en hun — vermoedel?ke — dagel?kse kost te koken. Het resultaat is dit kunstkookboek, dat misschien tegel?k een kookkunstboek is. Vrouwvolk biedt inzicht in de levens van deze vrouwen; de lastige keuzes waar z? voor stonden, het onverm?del?ke noodlot en niet in de laatste plaats tal van verleidel?ke recepten uit hun t?d. Ga mee op reis en proef van het leven van deze fantastische vrouwen.