Onze winkeldeuren gaan weer open, al is het op een kiertje

Dat de retail de deuren weer mag openen op 10 februari leidt tot blije geluiden in de winkelstraten. Helaas is het alleen voor het afhalen van bestellingen, maar het is een begin! Om te vieren dat we de deuren mogen openen, hebben wij een Boek-en-Zopie.
 

Boek-en-Zopie op 10 februari
Plaats een bestelling, wacht 4 uurtjes en ren dan naar de winkel om uw spullen op te komen halen. Bij het afhalen krijgt u van ons een Snelle Jelle, het is namelijk niet de bedoeling dat u blijft plakken. Hoe jammer wij dat ook vinden. 

  1. Plaats uw bestelling via de mail, telefoon, app, doe een briefje onder de deur door of stuur een postduif.

  2. Wij zetten uw producten klaar.

  3. Kom uw bestelling afhalen. Tussen het bestellen en het ophalen moet vier uur tijd zijn verstreken.

  4. Krijg van ons een Snelle Jelle voor onderweg. Het is namelijk niet de bedoeling dat er mensen bij de winkel blijven hangen. 

Zaterdag zijn wij telefonisch lastig te bereiken in verband met inventariseren. We lezen wel onze mail en appjes en verwerken bestellingen via de website. Alleen telefonisch kunnen we ze niet aannemen, doordat het systeem 'on hold' staat. We verwachten dat maandag vanaf 09:00 uur de telefoon weer roodgloeiend staat.

 

Het afhalen van een bestelling bij de deur kan veilig en helpt ondernemers enorm.

 

Digitaal voorlezen

Een hilarisch avontuur vol vette pech!

Zaterdag 6 februari kunt u weer genieten van een mooi verhaal. Om 11 uur gaan we namelijk weer digitaal voorlezen.

Voorleeskoningin Annemieke komt weer langs om uit een leuk boek voor te lezen. Aanmelden kan door mailtje te sturen aan info@daannijman.nl en dan krijgt u een link. Dit keer leest Annemiek voor uit Wat rijmt er op stoep? van Harmen van Straaten.

Wilt u zelf ook meelezen? Het boek kunt u hier bestellen.

Wat rijmt er op stoep?

Harmen van Straaten

Ebook van de week
 

Op de website van Libris kunt u elke week gebruikmaken van een aantrekkelijke korting op een ebook. Benieuwd naar de aanbieding van deze week? Klik dan hier.