Daan neemt afscheid van Boekhandel Daan Nijman

Voor de laatste keer draait Daan Nijman op 31 december de deur van Boekhandel Daan Nijman op slot. Met deze handeling neemt hij dan echt afscheid van de door hem opgerichte boekhandel. Daan begon de boekhandel in 1999 aan de Albertsbaan in Roden. Al snel groeide de winkel uit zijn jasje en werd de boekhandel voortgezet aan de Heerestraat. Na 21 jaar is het mooi geweest en is voor Daan de tijd aangebroken om te gaan genieten van de rust en ruimte.

Het afgelopen jaar is de boekhandel overgenomen door Femke Liemburg en heeft Daan nog als zzp’er zijn bijdrage geleverd. Nu krijgt hij de ruimte om andere dingen te gaan doen, te genieten van de rust, en meer tijd te besteden aan zijn hobby's wandelen, tuinieren, lezen en reizen. Al zal dat laatste waarschijnlijk nog even moeten wachten. En het kan zomaar zijn dat u Daan tegenkomt op de bridge- of schilderclub. Afscheid nemen van het een betekent ook nieuwe ervaringen opdoen op ander gebied.

De komende weken werkt Daan nog op verschillende momenten in de winkel.

  • Donderdag 17 december van 13:00 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag 18 december van 09:00 uur tot 13:00 uur
  • Donderdag 24 december van 09:00 uur tot 13:00 uur
  • Woensdag 30 december van 13:00 uur tot 16:00 uur
  • Donderdag 31 december van 13:00 uur tot 17:00 uur

Mocht u het leuk vinden om hem in de boekhandel nog een keer te ontmoeten, wilt u nog eens door Daan op zijn eigen wijze geadviseerd te worden, een grap met hem maken of een serieus gesprek voeren? U bent u van harte welkom. We vragen u wel in de winkel in deze drukke tijden rekening met elkaar te houden.

Op 10 januari is er een klein en intiem afscheidsfeest voor Daan in theater De Winsinghhof, dat door de huidige maatregelen slechts door een klein gezelschap bijgewoond kan worden.

Aangenaam klassiek

Al verkopen wij geen cd's meer Aangenaam Klassiek verkopen wij wel. Aangenaam Klassiek is een luxe hardcover-mediaboek met twee Aangenaam Klassiek-cd’s en een bijzonder cadeau: een boek, geschreven door Guido van Oorschot, journalist bij de Volkskrant. 

Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zevende zus verschijnt in mei 2021

De leukste kerstcadeaus speciaal voor jou