De campagne Steun je boekhandel

CPNB, KBB en Hebban startten afgelopen week deze campagne. Als hart onder de riem voor de boekhandels die nu allemaal dicht zijn. Schrijvers gingen massaal de bühne op en in alle tv-programma's en dagbladen was er aandacht voor de boekhandel, het boek en de boekverkoper. Met als doel om reuring te veroorzaken en iedereen (maar u wist dat gelukkig al) ervan te doordringen dat de lokale boekhandel ook een website heeft. Dat je daar gewoon kunt bestellen: online, via mail of telefoon of desnoods met een postduif of luchtballon. 

Wij zijn gewoon open, maar even op een andere manier. We verzorgen uw bestelling met liefde. 

De Nationale Voorleesdagen 2021

Van 20 tot en met 30 januari is het tijd voor De Nationale Voorleesdagen 2021, de campagne die in het teken staat van voorlezen aan jonge kinderen. Wanneer u de allerkleinste gaat voorlezen, welk prentenboek kiest u dan? Uit het grote aanbod heeft een jury van jeugdbibliothecarissen een selectie gemaakt van 10 prentenboeken. Naast de prachtige illustraties hebben deze boeken ook nog een goed verhaal.

 

Prentenboek van het jaar 2021

Coco kan het!, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen (Uitgeverij Gottmer), is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2021.

 

"Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken."

 

Bestel hier


Iets bestellen?

Wilt u een bestelling plaatsen? Dat kan online via www.daannijman.nl. Natuurlijk kunt u ook via de mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wanneer u een bestelling heeft gedaan, zorgen wij ervoor dat de bestelling naar u toe komt.