De deur gaat open!
Vanaf woensdag 28 april is het niet meer nodig om een afspraak te maken wanneer u wilt winkelen. U kunt weer langskomen om een spontane aankoop te doen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. ♥

Grande Opening van Boekhandel Daan Nijman
Na 4,5 maand is het dan eindelijk zover. Dit gaan we natuurlijk groots, meeslepend en toch op gepaste wijze vieren. En één ding is zeker: we gaan er een bijzonder moment van maken. Vandaar dat Frank Westerman komt om het lint door te knippen en daarmee het startsein te geven voor de hernieuwde opening van de boekhandel. Met deze handeling nemen we afscheid van het gewinkel-op-afspraak en wordt Frank verwelkomd als eerste klant van de dag. En daarna zijn jullie natuurlijk allemaal meer dan welkom bij ons in de winkel. Frank blijft nog even in de winkel, hij doet een voordracht en signeert met plezier uw boeken.

Winkelen zonder afspraak
Een mondkapje moet nog gedragen worden en natuurlijk houden we nog 1,5 meter afstand. We zorgen ervoor dat er niet te veel mensen tegelijkertijd in de winkel zullen zijn, zodat iedereen veilig zijn of haar aankopen kan doen! Het kan zijn dat u soms even bij de deur moet wachten, omdat een aantal lieve mensen u voor was. We vragen dan even uw geduld.

 

Groot Biegel Sprookjesboek nu met handtekening van Charlotte Dematons

Had kunnen zijn met foto's van Peizer fotograaf Alfred Oosterman

1.000 stukjes! Durft u het aan?

Na de puzzel 'Gronings café' hebben wij nu 'Cities of the world - Groningen'. 

Stap uit de realiteit en ervaar met deze puzzel een stukje van de Kei-Week. In die feestweek aan het begin van het studiejaar kiezen de studenten niet alleen uit meer dan 400 kroegen, maar ook de studentenverenigingen en de culturele clubs laten zich van hun beste kant zien.

Kom langs in de winkel en koop deze puzzel nu voor € 17,99.

Aan wie geeft u De brief voor de koning cadeau?

Een jonge held
Een geheime opdracht
Een ongelooflijk avontuur

Het jeugdboek van 2021 is De brief voor de koning van Tonke Dragt. We hopen dat vanaf vandaag deze prachtige klassieker weer menig hart zal raken. Wat Tonke Dragt als geen ander kan als de koningin van de fantasie. Ze creëert haar eigen werelden waarin ze ons meeneemt en ons even alles laat vergeten … ‘Lezen is heerlijk, vooral als het spannend is, en dat is De brief voor de koning’, aldus auteur Tonke Dragt (90 jaar).

De brief voor de Koning is vanaf 23 april voor € 3,50 te koop bij ons in de boekhandel.

Lees meer over deze actie op www.geefeenboekcadeau.nl.