Ieder stapje is er één. En kleine stapjes zijn ook stapjes.

Vanaf dinsdag 16 maart mogen wij weer meer klanten ontvangen in de winkel. Natuurlijk wel allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar. Nog steeds geldt de regel dat u minimaal 4 uur van tevoren een afspraak moet maken. 

Hoe werkt het winkelen op afspraak?

 1. Maak een afspraak voor een winkelbezoek
  Neem contact met ons op en geef door welke dag en tijdvak u de winkel wilt bezoeken. Een afspraak maakt u door te bellen, te mailen of door een WhatsApp te sturen.
 2. Ontvang een bevestiging
  Wij bevestigen uw afspraak via de mail of telefoon.
 3. Bezoek de winkel
  Kom in uw vooraf gekozen tijdvak naar de winkel en wij doen de deur voor u open.

We vinden het fijn dat u weer in de winkel kan rondkijken en dat wij persoonlijk advies aan u kunnen geven. Op iets langere termijn, richting het paasweekend (begin april), zitten stevigere versoepelingen in de pen. We kijken ernaar uit.
 

www.daannijman.nl

050 501 29 67

06 14 28 61 06

info@daannijman.nl

Fidget toys zijn razendpopulair!

Dat gevoel van het indrukken van bubbeltjesplastic of noppenfolie, dat herkennen we allemaal wel, toch? En het geeft zo'n heerlijk geluid. Dat geluid en gevoel krijg je bij de Pop-It ook en het fijne is: je kunt het constant blijven doen.

Wij hebben de volgende kleuren op voorraad:

Hartvorm: rood, blauw en paars
Rond: roze, paars, mint, oranje en geel

Bestel ze door even een mailtje, een appje of een FB-Messengerbericht te sturen.

Bookreview van Femke

De afgelopen tijd las ik de volgende drie boeken.
 

 1. Elvin Post - De Cursus
  Een heerlijke whodunit thriller. Zet negen mensen op een eiland met elk een droom. Hun gezamelijke droom is schrijver worden, het liefst van een bestseller. Als er 1 iemand overlijdt, lijkt dat in eerste instantie een ongeluk. Als daarna nummer 2 en 3 volgen, blijkt er toch meer aan de hand.

  Bekijk dit boek...
   
 2. Vonne van der Meer - Naar Lillehammer
  Als er een nieuw boek van Vonne van der Meer uitkomt, dan moet ik dat lezen, het liefst meteen. Zo ook Naar Lillehammer, een boek over vooroordelen en dat je afkomst toch veelbepalend is. En dat wij Nederlands graag mogen klagen, maar is daar wel altijd reden toe?

  Bekijk dit boek...
   
 3. Gerde Blees - Wij zijn licht
  Eerlijk is eerlijk, ik moest twee keer beginnen aan dit boek. De eerste keer kon het mij niet bekoren. Maar als zo'n boek dan een prijs wint, waarbij wij als boekverkopers met elkaar hebben gekozen, dan verdient het een tweede kans. De tweede keer pakte het me wel. Het boek laat je kennismaken met veel verschillende perspectieven en laat vreemde zaken aan het woord. Zo wordt er ruimte gegeven aan het licht, aan de pennen en aan het brood. Het laat ook goed zien hoe verschillende mensen een situatie op heel andere manieren kunnen ervaren. De dood is onomkeerbaar, maar is het nu goed geweest of was het te vroeg?

  Bekijk dit boek...