Warm aanbevolen cadeaus voor de kerstdagen

De kerstboom staat in de huiskamers en de winkels zijn feestelijk versierd met vele mooie lichtjes. Kerst staat voor de deur. Een tijd van samen zijn en gezelligheid. 

Kerst is ook de periode waarin we op zoek zijn naar mooie kerstcadeaus. Laat u inspireren door het uitgebreide aanbod van nieuwe boeken en de prachtige boeken die eerder dit jaar verschenen zijn. Daarnaast kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor andere cadeaus zoals onder andere spelletjes, puzzels en kleurboeken. 

Wilt u ervan verzekerd zijn, dat u uw cadeaus op tijd in huis heeft? Bestelt u uw cadeaus dan tijdig. Kom langs in de winkel, laat u adviseren of bestel online. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling via de mail of telefonisch door te geven. 

Tip van Femke

Zaterdagochtend 18 december bespreekt Femke weer 'Het boek van de week' bij NPO Radio 4. De keuze is deze keer gevallen op Een winter in Parijs van Jane Smiley, een betoverende roman over het levendige, jonge racepaard Paras. 

 

Samen eten van Jamie Oliver

Samen eten is gezellig, zeker met de feestdagen en tijden dat we elkaar gemist hebben. Jamie Oliver biedt in zijn dit jaar verschenen boek Samen eten goede, doordachte en verrassende recepten om heerlijke maaltijden te maken voor familie en vrienden. 

 

Kerstpuzzels Gibsons

Bij ons in de winkl vindt u een prachtig assortiment Gibsons Kerstpuzzels. Mooie klassieke, kleurige puzzels van een zeer goede kwaliteit.

 

 

Stijlvolle drinkflessen

De 24 Bottles drinkflessen zijn de ideale manier om warme en koude dranken mee te nemen. De flessen zijn licht en een goed, duurzaam alternatief voor wegwerp plastic flessen. 

De waterfles is volledig lekvrij en is gemakkelijk met een one twist te openen. Een stijlvolle RVS drinkfles die verkrijgbaar is in vele hippe kleuren en prints. 

Het Grote Bosatlas Puzzelboek 2

Na het daverende succes van Het Grote Bosatlas Puzzelboek kunt u uw puzzelreis vervolgen van Den Bosch naar China in Het Grote Bosatlas Puzzelboek 2.

In deze tweede editie kunt u nog meer mooie kaarten verzamelen en vindt u nieuwe bijbehorene puzzels zoals rebussen. 

Ga mee op wereldreis en bezoek de tempelsteden van Zuid-India of koppel de wijn aan en wijstreek.