Leve de boekhandel

Half december 2020 kwam ook de boekenwereld tot stilstand als gevolg van de lockdown. In een voor de boekhandel cruciale periode mochten klanten ineens niet meer naar binnen. Het was voor lezers lange tijd niet meer mogelijk om de boekhandels te bezoeken.

Spontaan stroopten 23 auteurs de mouwen op en schreven hun lockdownverhaal ter gelegenheid van de geleidelijke heropening van de boekhandels in Nederland. Het boek 'Leve de boekhandel!' is niet alleen een uniek tijdsdocument, maar onderstreept vooral het belang van de boekhandel in onze samenleving.

Bent u benieuwd naar de 23 verschillende verhalen van de auteurs? Plaats online uw bestelling of maak een winkelafspraak.

https://www.daannijman.nl/boek/leve-de-boekhandel-9789077780060/


050 501 29 67
06 14 28 61 06
info@daannijman.nl

Nog 12 nachtjes tot 21 april!

Het kabinet werkt aan een plan waarin de terrassen en winkels weer open mogen en de avondklok geschrapt wordt. Dit zou betekenen dat jullie dan zonder afspraak weer bij ons kunnen winkelen. Wat zou dat toch fantastisch zijn!

Voor aankomende dinsdag, 13 april, heeft het kabinet weer een persconferentie gepland. Wij kunnen echt niet wachten om onze deuren weer helemaal te openen. Dus we blijven duimen. 

Wilt u even lekker bladeren door de boeken? Voor nu moet u daar nog even een afspraak voor inplannen, maar laten we hopen dat dat snel voorbij is.

Plaats online uw bestelling of maak een winkelafspraak.

Net verschenen