Leven in vrijheid

Vandaag vieren wij de vrijheid. Het is vandaag de dag nog belangrijker om hierbij stil te staan. Gisteravond luisterden we naar de toespraak van Roxane van Iperen. Wat heeft zij goed onder woorden weten te brengen wat velen denken. Wilt u de toespraak nog eens rustig doorlezen? Wij hebben de lezing vanaf donderdag 6 mei aan het einde van de dag in de winkel beschikbaar. De voordracht staat in de 2021-editie van de jaarlijkse dubbeluitgave 4 en 5 mei en wordt afgewisseld met een lezing over de betekenis van vrijheid door Denker des Vaderlands Daan Roovers.

Bijna Moederdag
Aanstaande zondag is het moederdag, de uitgelezen kans om moederlief in het zonnetje te zetten. Om alvast wat inspiratie mee te geven, delen we hieronder een aantal tips waarvan wij zeker weten dat ze in de smaak gaan vallen. 

Geen reuk na corona?
Neem een gembershot!

Heeft u geen smaak meer na corona? Influencer Rianne Meijer heeft nu dé oplossing gevonden: een shot pure gember drinken.

Proef de krachtige smaak van GIMBER. Een veelzijdig biologisch drankje met hoogkwalitatieve gember, citroen en kruiden die uw smaakpapillen uitnodigen voor een tango.

Nu verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Bekijk hier het hele artikel.

- Gimber

Tip van Femke

Een sciencefictionverhaal over robots en kunstmatige intelligentie. Klara en de zon is volledig geschreven vanuit het perspectief van een kunstmatige vriend genaamd Klara. In het begin van het boek roept Ishiguro al snel de vraag op: wat betekent het eigenlijk om mens te zijn?

Heeft u het boek gelezen? Laat het dan gerust even weten wanneer u weer in de winkel bent. Ik ben benieuwd naar uw ervaring. 

 

 

 

 

Moederdagtip 1 | Wie niet horen wil

Moederdagtip 2 | Een leuke puzzel

De zevende zus van Lucinda Riley

Winactie De zevende zus

Donderdag om 09:00 uur is het zover. Dan ligt het nieuwe boek van Lucinda Riley voor u klaar bij ons in de winkel.

Omdat de vraag naar dit deel overweldigend is en we er graag voor willen zorgen dat iedereen een exemplaar kan bemachtigen, willen we het liefst dat er zoveel mogelijk exemplaren worden gereserveerd. En om het extra leuk te maken houden wij een reserveer-en-winactie.

Hoe werkt de winactie?
Plaats uw bestelling alvast via de website en wij reserveren een exemplaar voor u. U maakt dan automatisch kans op het winnen van een exemplaar. De mensen die hun bestelling al doorgegeven hebben, doen automatisch mee met de verloting. Wilt u het boek vast reserveren? Dat kan. Het staat al in de webshop. Klik hiernaast op het boek. 

Wie wint de Libris Literatuur Prijs?

Nog zes schrijvers maken kans op de 28ste Libris Literatuur Prijs en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De Libris Literatuur Prijs wordt toegekend aan de auteur van de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar. In 2020 ging de Libris Literatuur Prijs naar Uit het leven van een hond van Sander Kollaard. De bekendmaking is aanstaande maandag 10 mei vanaf 20:00 uur. 

Moederdagtip 3 | Tegeltje van StoryTiles

Moederdagtip 4 | Eten als de beste

Wij zijn weer gewoon open. We hanteren wel een deurbeleid voor een maximaal aantal klanten tegelijkertijd in de winkel, maar verder bent u vrij om te komen en ons te verblijden met een bezoek.

Zien we u snel?