Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen

Ook dit jaar begon voor ons weer met een uitdaging: zorgen dat wij onze lieve klanten zo goed mogelijk kunnen bedienen. Dat is gelukt en nu mogen wij ook onze deuren weer openen voor onze klanten. Wij staan voor u klaar en zetten onze schouders eronder zowel in Roden als Groningen. En u draagt daar een steentje aan bij. Onze dank daarvoor.  

Denkt u ook aan de andere lokale ondernemers? Alleen samen kunnen we zorgen voor betere tijden met een fijne winkelstraat met prachtige bedrijven. Laat dat ons gezamelijke goede voornemen zijn voor dit nieuwe jaar. 

Liesbeth 25 jaar in het boekenvak
Vorige week hadden wij een 'klein feestje' in onze winkel. Onze Liesbeth zat toen 25 jaar in het boekenvak en dat lieten wij niet onopgemerkt voorbij gaan.  

Veel nieuws in het nieuwe jaar
In dit nieuwe jaar zijn er al weer mooie nieuwe titels verschenen en er ligt nog heel veel in het vooruitzicht. In deze nieuwsbrief geven wij alvast een tipje van de sluier. 

Tip van Femke: De huisgenoot van Elizabeth Day

Vanmorgen besprak Femke De Huisgenoot van Elizabeth Day als 'Het boek van de week' bij NPO Radio 4. 

De huisgenoot gaat over een een jong stel dat elkaar nog maar net kent maar bijna meteen besluit om samen te gaan wonen en heel graag een gezin wil stichten. Ze zijn ogenschijnlijk beide erg op zoek naar vastigheid en een nieuwe fase in hun leven. 

Hun relatie komt onder grote spanning te staan wanneer ze een kamer gaan verhuren. De rol van de huisgenoot is niet meteen duidelijk maar wel erg bijzonder.

Het verhaal gaat onder je huid zitten en niets is wat het lijkt. Of toch wel? Een verrassend boek, vol spanning en intrige. 

 

Liesbeth 25 jaar in het boekenvak

Vrijdag 7 januari zat onze Liesbeth 25 jaar in het boekenvak. Dit lieten wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Wij hebben haar verrast met mooie cadeaus en bloemen. En als klap op de vuurpijl heeft zij van Femke het jubileumspeldje van de Koninklijke Boekverkopersbond opgespeld gekregen. 

Aan haar jubileum is ook volop aandacht besteed in de regionale kranten en op de radio. Wij feliciteren Liesbeth, ons hoofd uitzoekwerk en chef lastige vragen, met dit prachtige jubileum. 

 

Ebook van de week: Afscheidskleuren van Bernhard Schlink

Afscheid kan bedrukkend of bevrijdend zijn, oud zeer beëindigen of verwachtingsvol iets nieuws aankondigen. Vaak hebben we niet eens door of iets het begin van een einde was of het begin van iets onverwachts. Alleen in de herinnering krijgt alles kleur en betekenis, het puzzelstuk wordt onderdeel van een geheel, een gebeurtenis, een biografie.

 

Bestel hier

De 6 minuten dagboeken

Het 6 minuten dagboek gaat uit van positieve psychologie: door een gewoonte te maken van het schrijven en over de dag na te denken, én over uzelf te reflecteren, ontstaan er andere positieve gedachten en gewoontes. En dat helpt om uw gelukkiger te voelen. Het invulboek voor elke dag dat gebaseerd is op psychologische en filosofische theorie.

• Een mindfulnessdagboek, dankbaarheidsdagboek en succesdagboek in één
• Je dagelijkse 6-minutenroutine
• Je maandelijkse check om terug te kijken en te reflecteren
• Je gewoontetracker om goede gewoontes mee op te bouwen, en minder goede gewoontes af te leren
• Ruimte voor aantekeningen, gedachten en meer 

De 6 minuten dagboeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en varianten.