Een bijzondere start van het nieuwe jaar

Een volledig nieuw, blanco jaar ligt voor ons en we mogen helemaal zelf weten hoe we dit in gaan vullen. Een middagje winkelen, een bezoek aan het museum of met het hele gezin een weekendje op vakantie zit er helaas nog niet in. Vaststaat dat we met zijn allen de komende weken het nog rustig aan kunnen doen in verband met de lockdown.


Dat betekent dat er extra tijd is om eens over uw goede voornemens na te denken, om weer eens aan een nieuwe legpuzzel te beginnen of om de kachel een beetje extra op te stoken en te beginnen in dat boek dat u al heel lang wilde lezen. 


Wij zijn blij met al onze collega's die de afgelopen tijd hard hebben gewerkt om het online winkelen voor u zo prettig mogelijk te maken. Ook de komende weken staan wij voor u klaar. Onze webshop draait overuren en dat doet ons goed. Hopelijk zorgen we er met elkaar voor dat het tot het einde van de lockdown ook zo blijft, want we zijn er nog niet, nog lange niet.

Wat zijn jouw goede voornemens?

Gezonder eten, beter plannen, stoppen met roken, vaker sporten, het leren van een nieuwe taal, geld sparen en ga zo maar door. Een nieuw jaar is weer begonnen en dat betekent dat veel mensen weer goede voornemens hebben. Heeft u ook goede voornemens gemaakt? 

Misschien kunnen de onderstaande boeken u helpen met een goed begin van 2021!


Iets bestellen?

 

Dat kan via onze webshop, door een mail te sturen of gewoon even te bellen.

 

 

De zevende zus van Lucinda Riley

Reserveer alvast: verschijnt 29 april 2021

"Na de onthulling van Georg Hoffman dat de missende zus misschien is gevonden, ontdekken Maia en Ally dat er maar twee aanwijzingen zijn: het adres van een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere stervormige ring. Ze besluiten dat CeCe, die in Australië woont, op onderzoek uit moet. Er begint een race tegen de klok om de ontbrekende zus te vinden, en de zoektocht voert de zussen over de hele wereld. Elke zus probeert haar spoor te volgen - in Nieuw-Zeeland, Canada, Engeland, Frankrijk en Ierland - maar 'Merry' weet steeds weg te glippen. Het lijkt erop dat ze helemaal niet gevonden wil worden..."

Plaats hier uw bestelling, zodat u zeker bent van een exemplaar!

 

 

Namens het hele team van Boekhandel Daan Nijman:

Bedankt voor jullie vertrouwen en alle bestellingen.