Het grote opruimen is begonnen

Wij gaan ruimte maken voor de titels die dit najaar verschijnen. Er komen sowieso nieuwe pareltjes aan. Onder andere van Jaap Robben, Arthur Japin, Stephen King, Suzanna Jansen en Bert Visscher verschijnt een nieuw boek. 

Ruimte maken in de winkel doen we door op te ruimen! Iedere dag wordt de opruiming aangevuld, dus schroom niet en kom regelmatig langs. U helpt ons de planken leeg te maken en breidt uw boekencollectie uit. De korting bedraagt meteen al 50%. 

Graag tot ziens bij Boekhandel Daan Nijman! 

Boek van de week door Femke

Buitenleven

Rivka en Esse ontvluchten de stad en zoeken hun heil op het platteland. Ze belanden in het dorpje Onderweer, in het hoge noorden van ons land. De twee jonge vrouwen hopen er een leven op te bouwen zonder de stress van het stadse leven. Maar de heilzame werking van de rust en ruimte blijft uit. Ze ervaren het leven hier elk op een heel andere manier; ze dreigen elkaar te verliezen door de verschillende inzichten. 
 

Een fantastisch boek; een heerlijk verhaal en prachtig geschreven. Echt een boek van de week met klasse!

 

Opruiming bij Boekhandel Daan Nijman

Vanaf maandag 15 augustus beginnen we met opruimen. Met kortingen van 50% op heel veel titels in veel verschillende genres. Iedere dag vullen wij de opruiming aan zodat u steeds weer een nieuw pareltje kunt ontdekken. Juist de dingen waar u niet naar op zoek bent, vindt u bij ons. 

 

-50%  -50%  -50% 

 

 

Ebook van de week: Buitenleven van Nina Polak

Wat deden twee vrouwen, geliefden, hier in het noorden? Rivka en Esse houden na een paar hobbelige jaren nog steeds van elkaar. Ze verlaten de stad en betrekken op het platteland een oud huis met een diepe tuin. Hier hopen ze te aarden, maar het buitenleven heeft op hun binnenwerelden een verschillende uitwerking. En wanneer een tv-psychiater uit een naburig dorp in hun leven verschijnt, trekt er een schaduw over de idylle.

In Buitenleven laat Nina Polak het uitgestrekte noorden het strijdtoneel zijn voor grote dromen, demonen, vrouwelijke ego’s en vooroordelen.

 

 

Bestel direct