Sinterklaas koopt lokaal, ook online

Vol verwachting klopt ons hart. Afgelopen zaterdag is hij weer aangekomen in ons land, de goedheiligman met zijn pieten. Qua cadeautijd is de mooiste en gezelligste tijd van het jaar weer aangebroken. Schoentjes worden gezet en veel pepernoten gegeten. In deze nieuwsbrief vindt u vele cadeausuggesties voor jong en oud. Naast de vele boeken kunt u bij ons ook terecht voor spelletjes, puzzels, schreurkalenders en wat al niet meer. Laat u verrassen bij ons in de winkel. Wij zien u graag en staan voor u klaar met advies. 

Veilig winkelen, kom op tijd

Veilig winkelen is belangrijk voor u en voor ons. Om u meer tijd en ruimte te geven om uw inkopen te doen zijn wij vanaf heden op maandag vanaf 9.00 uur geopend. Er zijn nog genoeg rustige momenten om te komen winkelen, bijvoorbeeld tussen 9.00 uur en 10.00 uur en tussen 16.30 uur en 18.00 uur. Daarnaast kunnen wij uw Sinterklaascadeaus ook bij u bezorgen, uiteraard mooi ingepakt. Online bestellen kan via onze website. U kunt ook altijd bellen en mailen om uw bestelling aan ons door te geven.  

Schoencadeautjes

Bent u nog op zoek naar een leuk, voordelig geprijsd schoencadeautje? Bij ons in de winkel vindt u naast leuke boeken en spelletjes ook bijvoorbeeld stuiterballen, pennen, kleurboeken en knettergum.

 

Sinterklaasboeken

O, kom maar eens kijken... wij hebben leuke Sinterklaas (voorlees-)boeken in de winkel. Van Dikke Dik tot de Zoete Zusjes. 

 

Geef een puzzel cadeau

Uren plezier hebben mensen met puzzelen, jong en oud. Of het nu prachtige natuurpuzzels zijn of vrolijke van Jan van Haasteren. We hebben puzzels van 24 stukjes tot wel 5000 stukjes.  

 

Spelletjes voor jong en oud

Met de feestdagen in het vooruitzicht en de herfst in volle gang is het echt tijd voor het spelen van spelletjes. Jaarlijks verschijnen er vele nieuwe spelletjes. Of het nu gaat om bordspellen, dobbelspellen of kaartspellen. Een leuk cadeau voor iedereen. 

 

Oprichting nieuwe leesclub Leek-Roden-Peize

Door een initiatiefnemer uit Leek wordt een nieuwe leesclub opgericht via Senia.nl. Het hoofdthema is kunstgeschiedenis maar ook geschiedenis kan aan bod komen. De personen die zij zoekt wonen in de buurt van Leek, Roden of Peize. Personen die interesse hebben maar verder weg wonen, zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het gaat om mensen die interesse hebben in kunst en kunststromingen, daarover willen (gaan) lezen en in contact willen komen met andere liefhebbers. Lezen doe je alleen, maar praten over een onderwerp of jouw kijk op kunst geven, doe je met anderen.

De leesavonden, eens in de 6 weken, worden gehouden bij leden thuis. Ook is het mogelijk om samen musea te bezoeken. Als de groep groot genoeg is (minimaal 4, maximaal 8 personen) wordt er gestart in januari 2022. In eerste instantie wordt er gekozen uit de leeslijsten van Senia. Echter, eigen keuzes zijn ook mogelijk. Heeft u interesse? Aanmelden kan via femke@daannijman.nl. 

Ebook van de week: Prachtige wereld, waar ben je

Alice ontmoet Felix. Zij is succesvol romanschrijver, hij werkt in een distributiecentrum. Ze vraagt of hij met haar meegaat op reis naar Rome. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar kunnen ze elkaar ook vertrouwen?

Alice beste vriendin Eileen verwerkt een pijnlijke relatiebreuk en flirt weer met Simon, die ze al kent van kindsaf aan. Ze houden van elkaar, maar willen ze daarvoor hun vriendschap op het spel zetten? Prachtige wereld, waar ben je gaat over vier mensen die elkaar liefhebben en elkaar pijn doen.

 

 

Bestel hier

Te mooi om te laten liggen: Een wonderprachtig dier

Dit prachtige boek bevat 366 geïllustreerde dierengedichten van Nederlandse en Vlaamse dichters – een voor elke dag van het jaar, inclusief schrikkeldag.

De adembenemende illustraties van Britta Teckentrup nemen de lezer mee op een reis langs het dierenrijk. Een perfect boek om keer op keer weer te ontdekken hoe leuk en mooi poëzie kan zijn. Ontstaan in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds, waar ook een deel van opbrengst naar toe gaat. 

 

Bestel hier