Een zomer vol spanning, sport en lezen natuurlijk

De zomer, wat hebben we daar met z'n allen naar uitgekeken. Een zomer met hopelijk mooi weer en ook weer mogelijkheden om op vakantie te gaan. Met de zomer in zicht start ook het Zomerlezen met als thema Ga op reis in een boek. Lekker tijd voor jezelf, tijd om te lezen. We trappen het Zomerlezen deze week af met de week van het spannende boek. En spannende boeken genoeg. Deze zomer wordt ook een echte sportzomer met de start van het EK Voetbal aankomende vrijdag als startsein. 

Bijna Vaderdag

Volgende week zondag is het Vaderdag, de uitgelezen kans om vaderlief in het zonnetje te zetten. In deze nieuwsbrief delen we een aantal tips waarvan wij zeker weten dat deze in de smaak zullen vallen.

Tip van Femke

"Als er een nieuwe thriller van M.J. Arlidge wordt aangekondigd, zet ik de verschijningsdatum altijd direct in mijn agenda. Zodra hij verschenen is wil ik er direct in beginnen en hier maak ik dan ook altijd tijd voor. De boeken lezen heerlijk. Ze zijn spannend en je zit vrijwel direct in het verhaal. Dit nieuwe deel is weer een lekkere dikke pil.

In dit nieuwe deel komen veel verschillende moordzaken aan bod. Hebben zij verband met elkaar of toch niet? Ook de actualiteit komt hierbij om de hoek kijken in de vorm van de coronapandemie. M.J. Arlidge schrijft de boeken zo, dat je het helemaal voor je ziet afspelen. De hoofdpersoon Helen Grace kan ik bijna uittekenen zo sterk zie ik haar voor mij. 

Nog nooit iets van M.J. Arlidge gelezen? Ik adviseer om dan te beginnen met Iene miene mutte. Deze is nu voor slechts € 7,50 verkrijgbaar."

 

Vaderdagtip 1 | Een leuke puzzel
 

Vaderdagtip 2 | Een spelletje


Vaderdagtip 3 | Sokken voor jong en oud
 

Vaderdagtip 4 | Lowlands BBQ
 

De nieuwe thriller van Karin Slaughter: Valse getuige