Ik ga op reis en neem mee....

De vakantie staat voor de deur, dus laat de voorpret maar beginnen. Waar gaan we naartoe? Waar kijken we naar uit? Wat willen we allemaal gaan doen? Maar ook, wat nemen we allemaal mee? 

Boeken, spelletjes en meer

Op vakantie willen we genieten van elkaar en de omgeving. Maar vooral ook heerlijk ontspannen. Dat kan met een heerlijk (vakantie)boek. Er is volop keuze voor jong en oud bij ons in de winkel of op onze website. En vergeet ook niet om een spelletje mee te nemen. Wat is er nu leuker dan met elkaar plezier beleven aan het spelen van een spelletje. 

Tip van Diana

"De titel van dit boek verwijst naar het verdwenen schilderij van Johannes Vermeer. Het verhaal speelt zich af in Berlijn in verschillende tijdsperiodes en begint bij de 27-jarige Hannah die wekelijks haar 100-jarige grootmoeder Evelyn bezoekt. Een brief zet haar leven op zijn kop, ze blijkt als erfgename recht te hebben op een gestolen en verloren kunstverzameling. Ze wil hier echter niets van weten. Vanuit hier gaat Hannah op onderzoek uit en leidt het spoor terug naar de jaren twintig. 

Het is een mooi verhaal tegen de achtergrond van een gevangen huwelijk en het willen najagen van dromen. En alles loopt anders dan verwacht. Dit prachtig geschreven verhaal is van het begin tot het einde boeiend en verdient een plek in de vakantiekoffer."

 

 

 

Tip 1: Neem een vakantieboek mee

 

Tip 2: Geen vakantie zonder een spelletje

 

De nachtdienst: de nieuwe thriller van Esther Verhoef

Ebook van de week: Eerste persoon enkelvoud

 

 

Bestel hier

Wie wint de Libris Geschiedenis Prijs 2021?

De longlist met de tien genomineerden voor de Libris Geschiedenis Prijs 2021 is bekend. Deze prijs bekroont historische boeken die een algemeen publiek aanspreken en is een initiatief van het Historisch Nieuwsblad, Libris, het Nederlands Openluchtmuseum, het Rijksmuseum Amsterdam, Trouw en VPRO. De prijs bestaat uit een geldbedrag van 20.000 euro. De Libris Geschiedenis Prijs is onderdeel van de Maand van de Geschiedenis en wordt traditiegetrouw eind oktober uitgereikt.

Samen koken in het Westerkwartier

Wilt u lekker, makkelijk en gezond koken, maar weet u niet goed hoe? Vindt u het lastig om iedere keer wat anders op tafel te zetten? Het kookboek Samen koken in het Westerkwartier biedt lekkere en eenvoudige recepten voor iedereen. Het kookboek is onderdeel van het innovatieve project 'Samen koken in Westerkwartier'.

Doel is om inwoners van de gemeente Westerkwartier te ondersteunen op het gebied van lekkere en gezonde voeding. Met weinig en verse producten kunt u een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten. Het boek is voor slechts € 4,95 verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Samen koken in het Westerkwartier