Voordelig doorlezen in de zomer

Lekker lezen op het strand of 's avonds bij het campinglichtje in de voortent van de caravan. Tijdens de vakantie heb je de tijd om eens rustig een boek te lezen. Welke boeken hebben jullie deze vakantie allemaal gelezen?

Helaas kunnen de koffers weer bijna uitgepakt worden en de boeken kunnen weer netjes terug in de kast. Maar geen paniek, wij hebben alweer een nieuwe voorraad boeken. Van horror en thrillers tot bekroonde filosofische boeken. Daarnaast zijn wij druk bezig met een grote zomerschoonmaak en in tussentijd is Femke ook nog eens genomineerd voor een prijs. Genoeg reden om verder te lezen.

Opruiming bij Boekhandel Daan Nijman

Het is tijd voor de grote zomerschoonmaak. We hebben nog heel veel mooie boeken staan die ruimte moeten maken voor alle nieuwe exemplaren die nog gaan komen dit jaar. Daarom geven wij op heel veel boeken 50% korting!

Dus ben jij toe aan een nieuw stapeltje boeken? Kom gerust eens langs bij ons in de winkel.

Help je mee?

Maandagochtend ging in de winkel de telefoon. Het was Daan Nijman: "Hebben jullie de longlist al gezien voor de verkiezing Boekverkoper van het jaar? Femke staat er op!".

Hoe fantastisch is dat?! Wij zijn hartstikke trots. Onze Femke staat op de longlist voor de verkiezing Boekverkoper van het jaar 2021-2022. 

Helpen jullie mee om Femke en dus Boekhandel Daan Nijman in de top 5 te krijgen?

Om te stemmen kun je klikken op deze link: 

https://bit.ly/StemmenOpFemke.

Klik hier en stem op Femke

Femke de beste boekverkoper 2021/2022!

Femke is genomineerd voor deze prijs en ik sta daar volledig achter. Ze heeft in coronatijd de boekhandel in Roden, samen met haar collega's en ondersteunt door Sjoerd, op een geweldige manier (klantgericht, positief en creatief) draaiende gehouden. Dat de winkels in het UMCG dicht moesten, heeft ze moeten accepteren en zo gauw als het kon ook daar weer de klanten van hun geliefde boeken, kaarten en geurende verwennerijen voorzien.

Daarnaast heeft zij het bedrijf van mij overgenomen, beter gezegd: wij waren samen eigenaar, om met Sjoerd samen de winkels te gaan draaien. Het getuigt van lef en ondernemersdrift om in deze tijd een bedrijf (lees boekhandels en Zuster) over te nemen en ze een goede economische toekomst te geven.

Ik heb daar alle vertrouwen in en  ook daarom ondersteun ik deze nominatie en vind ik Femke de beste boekverkoper!

Met hartelijke groet,

Daan Nijman