Wij zijn blij met u en zetten door!

Tussen alle bestellingen door zijn wij bezig met allemaal leuke dingen. Femke brengt jullie via filmpjes op Facebook op de hoogte van de leukste boeken en we zijn bezig om de winkel te veranderen.

We zitten niet stil en denken in mogelijkheden! Helaas mogen we niet fungeren als afhaalloket; dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. We hebben duizenden titels op voorraad en deze vullen we wekelijks aan met nieuwe exemplaren.

Wilt u iets bestellen, dan kan dat via onze webshop www.daannijman.nl, door een mail te sturen of gewoon even te bellen. De hele dag is er een van onze boekverkopers aanwezig die u graag verder helpt.

Bezorging in Roden en omstreken is gratis.

Grote dank van Daan

Daan Nijman had op 10 januari een fantastisch afscheid van de boekhandel. Hij wil iedereen daarvoor bedanken! Hij heeft voor jullie een mooie brief geschreven. 

 

Lees hier de brief van Daan.

Poeziëweek 28 januari t/m 3 februari

Bij bestelling van poëzie ontvangt u tijdens de Poëzieweek de bundel van Rodaan Al Galidi - Samen al t'hope

De Poëzieweek is het grootste en meest laagdrempelige initiatief voor poëzie in de Lage Landen. Literaire organisaties, scholen, bibliotheken, boekhandels, media, … Iedereen doet mee! Elk jaar staat poëzie centraal tijdens de laatste week van januari.

Het Poëziegeschenk van 2021met als thema 'Samen' is geschreven door de Vlaamse dichter Maud Vanhauwaert en de Nederlandse dichter Rodaan Al Galidi. De vormgeving is van Jelle Jespers. De titel van het Poëziegeschenk 2021 is SAMEN AL T’HOPE.