Een zomer vol lezen

De zomer is begonnen. Een tijd waar we allemaal naar uit hebben gekeken. Een zomer met (hopelijk) mooi weer. En een zomer vol sport. Het EK Voetbal is in volle gang en de Tour de France en de Olympische Spelen komen eraan. Sport is ook een gewild onderwerp om over te schrijven en dus te lezen. Onderstaand vindt u onze tips voor sportboeken en zomerboeken. 


Nederlands vaccinatieboek
Graag willen we allemaal weer met vakantie of lekker op stap. Gelukkig zit de vaart erin qua vaccinaties. We krijgen daarom ook veel vragen of wij het Nederlands vaccinatieboek (ook wel het gele boekje genoemd) verkopen. Halverwege volgende week kunt u hiervoor bij ons terecht. Het boekje kost € 8,70. Wilt u alvast een exemplaar bestellen? Stuur dan een mail naar info@daannijman.nl en dan leggen wij het boekje voor u klaar.

Voorleesfeest met Annemieke

Aanstaande zaterdag gaat Annemieke weer voorlezen bij ons in de winkel. Dit keer zal zij voorlezen uit 'De zoete zusjes gaan op vakantie' en 'Woensdagmiddag met de zoete zusjes'.

Dit is voorlopig nog steeds online te volgen. Klik hier om de link te openen. De link is ook te vinden op onze Facebook- en Instagrampagina. We beginnen om 10.00 uur. We zien jullie graag. 

Liever het boek zelf lezen? Dat kan!

  • Bestel 'De zoete zusjes gaan op vakantie' hier online.
  • Bestel 'Woensdagmiddag met de zoete zusjes' hier online.

 

 

De zoete zusjes

Bekijk hier de boeken van De zoete zusjes

Ebook van de week

 

 

Bestel hier

Geef een prentenboek cadeau: Max en de Maximonsters