Het is bijna pakjesavond

En daar kijken we natuurlijk allemaal naar uit. Ook de kerstdagen staan voor de deur. Reden genoeg om het gezellig te maken met elkaar. Bent u nog op zoek naar een cadeau voor Sinterklaas? Wij maken het u gemakkelijk en geven in deze nieuwsbrief een aantal suggesties voor mooie cadeaus. 

Tip voor de feestdagen: een schreurkalender

Een van de meest favoriete cadeaus voor de feestdagen is en blijft de schreurkalender. Iedere dag een mooie spreuk, grap of tip. Van Dirk Jan tot Donald Duck, van kooktips tot inspiratietips. Bij ons in de winkel vindt u een ruim assortiment, voor jong en oud. 

 

 

Winterse puzzels en kerstpuzzels

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een mooie puzzel? Er zijn tal van kerstpuzzels en andere winterse puzzels verkrijgbaar. Of u nu op zoek bent naar een grote puzzel of iets voor de allerkleinsten: er is voor iedereen een geschikte, uitdagende puzzel.  

 

Adventskalenders

Een leuk cadeau voor jong en oud: de adventskalender. Aftellen tot de kerst, met een adventskalender beleeft u in de 24 dagen voor kerst elke dag een beetje voorpret! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, ook als puzzelvariant.

Kerstkaarten in alle soorten en maten

Ook de kerstdagen zijn in aantocht. Bent u nog op zoek naar mooie kerstkaarten om te versturen? Wij hebben een breed assortiment bij ons in de winkel. Van enkele kaarten tot doosjes met verschillende designs. 

 

Prachtige collectie van Keecie

De prachtige handgemaakte tassen, portemonnees en sleutelhangers van Keecie vindt u bij Boekhandel Daan Nijman. Herkenbaar door het functionele ontwerp met een vintage touch en de verrassende print aan de binnenkant. Gemaakt van echt Italiaans leer. 

Wekkers, speakers en radio's van Lexon Design

Lexon Design is al meer dan 30 jaar een toonaangevend merk op het gebied van design. Lexon werkt samen met verschillende beroemde designers. Het motto van Lexon Design is: design nuttige objecten, mooi, makkelijk te gebruiken, innovatief en betaalbaar.