• Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

 

Nieuws van boekhandel Daan Nijman!

 

 

We beginnen aan een nieuw avontuur. Op 2 september openen wij een nieuwe winkel in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het UMCG is het op een na grootste ziekenhuis van Nederland. We hebben daar al ruim vijf jaar een algemene en medische boekhandel. Maar nu gaan we daarnaast iets nieuws beginnen. 

 

Wat gaan we dan doen? Wij openen de deuren van Zuster. Zuster is de winkel waar je blij van wordt, waar je altijd slaagt, waar je voor iedereen (en voor jezelf) wel een cadeau kunt vinden.

 

Maar bovenal is Zuster puur. Zuster is een winkel met verantwoorde producten. Noem ze duurzaam, biologisch, ecologisch, groen, gerecycled. Noem ze producten van deze tijd. 

Even een stukje voorgeschiedenis. Wij hebben sinds jaar en dag een boekhandel in Roden, boekhandel Daan Nijman. Roden is een dorp in de kop van Drenthe. In 2014 namen we de boekhandel in de winkelstraat van het UMCG over. We hadden daar een goede buur aan Rituals, een topwinkel. Rituals heeft echter beleidsmatig besloten om te stoppen met de winkel. Nu de winkel van Rituals een aantal maanden dicht is, merken wij dat er enorm behoefte is aan een winkel met mooie, krachtige, duurzame, verantwoorde producten. Verzorgingsproducten in de ruimste zin van het woord. 

 

Wij zien het als een kans om hier een winkel neer te zetten waar mensen graag komen. Het UMCG heeft dag in dag uit een enorme klantenstroom. Wij durven onze nek uit te steken en dit avontuur aan te gaan.

 

We hebben even de tijd genomen om op zoek te gaan naar producten die bij ons passen, maar ook bij dit nieuwe concept. De producten zijn uniek, onderscheidend, verantwoord en duurzaam. Dat is precies wat wij willen uitstralen.

 

Natuurlijk kijken we met gezonde spanning naar dit nieuwe avontuur. 
Wij hopen u een keer te mogen begroeten in onze nieuwe winkel! 
 

 

Met hartelijke groet,

 

Daan Nijman & Femke Liemburg