De kunst van het koken

hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken - alle technieken en bereidingswijzen

De kunst van het koken voorzijde
De kunst van het koken achterzijde
  • De kunst van het koken voorkant
  • De kunst van het koken achterkant

Julia Child's Mastering The art of French cooking heeft generaties de kunst van het Franse koken geleerd. Voor liefhebbers van boter, Franse sauzen en de film Julie & Julia.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789021558677
Auteur Julia Child
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 960
Lengte 268.0 mm
Breedte 204.0 mm
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zo'n rijkdom aan ervaring en productinformatie verwerkt In dit bekendste kookboek van Julia Child is er ook veel aandacht voor de basistechnieken. Dit maakt De kunst voor het koken, zelfs een halve eeuw na het verschijnen van de eerste editie, nog steeds een van de meest geliefde en gebruikte kookboeken over de klassieke Franse keuken. 'De kunst van het koken is de steen der wijzen waarmee elke kok zijn eenvoudige ingrediënten kan veranderen in goud. - Sunday Times'

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.