Winkel slim en koop op tijd

Na weken met voorpret en ook de nodige spanning is het volgende week eindelijk zover, Sinterklaasavond. 
Tijd voor het maken van surprises, het schrijven van gedichten en natuurlijk het kopen van cadeaus. Een leuk kinderboek, een puzzel of gaat u voor de tip van één van onze boekverkopers? In deze nieuwsbrief hebben wij verschillende cadeaus verzameld ter inspiratie voor Sinterklaasavond. Laten we er een gezellig feest van maken, en natuurlijk wel veilig.


Wilt u liever online winkelen? Dan kan via onze website www.daannijman.nl. Vanaf 20 euro gratis bezorging.
 

→ Koopzondag 29 november 2020 vanaf 13:00 uur.

Puzzels

Wij hebben puzzels voor jong en oud. Van de mooiste landschappen tot de humoristische Jan van Haasteren puzzels. Ze liggen allemaal bij ons in de winkel. Kiest u voor 500 stukjes of gaat u voor iets meer uitdaging met 2.000 stukjes? Voor de echte puzzelaars hebben wij ook nog 3D puzzels in verschillende figuren.

Het is ook mogelijk om uw bestelling alvast door te geven, zodat wij het in orde kunnen maken. We pakken het mooi in en zetten het voor u klaar. U kunt het dan ophalen of wij komen het bij u bezorgen. Net zo gemakkelijk.

 

Winkel op rustige momenten

We willen er een gezellig feest van maken, maar natuurlijk wel veilig. Doe de sinterklaas- en kerstinkopen eerder dan anders en probeer dit op rustige momenten te doen. We willen de drukte verspreiden, zodat iedereen veilig kan winkelen en toch op tijd de cadeaus in huis heeft. Helpt u mee?

Rustige momenten bij ons in de winkel

  • In de ochtend van 9:00 tot 11:00 uur.
  • Aan het einde van de dag na 16:30 uur.
  • Of op koopzondag 29 november en 13 december vanaf 13:00 uur.


Liever online uw aankopen doen? Dit kan natuurlijk op onze website www.daannijman.nl.

Kerstkaarten 2020

Over minder dan één maand is het alweer Kerst en daarom zijn er weer volop kerstkaarten in de winkel. Wacht niet te lang, de mooiste kaarten zijn nu nog voorradig. En wij denken dat het schrijven van kerstkaarten weer helemaal terug van weggeweest is. Er zijn nu genoeg redenen om iemand een hart om riem te schrijven :).

       

NIEUW!! Revolusi, David van Reybroeck