Tóch een vruchtbare zomer

Deze zomer verliep voor iedereen anders dan anders, dat is duidelijk. Zo ook voor ons. We gebruikten deze tijd om een compleet nieuwe website te bouwen. Wat zeg ik, om vijf nieuwe websites te bouwen.

De laatste weken hebben we alles op alles gezet om ZUSTER in het UMCG te heropenen. En dat is gelukt!

Mooie berichten om het najaar mee te beginnen, nietwaar?

 

Nieuwe website

We bouwden vijf vernieuwde websites op. Allereerst www.daannijman.nl. Deze site is nu sneller, gebruiksvriendelijker, actueler en eigenwijs eigentijds. De sites zijn zover dat ze online kunnen, maar daarmee is het proces nog niet afgerond. Eigenlijk begint het nu pas.

We vragen u eenmalig een nieuw wachtwoord in te stellen en uw gegevens opnieuw in te vullen.

Neem ook eens een kijkje op een van onze andere vernieuwde websites:

- emdrshop.com
- breinboek.com
- autismeshop.com
- balansshop.com

Wat kunt u verwachten?

Onze website is eigenwijs eigentijds, zoals u dat van ons gewend bent. We komen natuurlijk ook met nieuwe onderdelen. Alle collega’s schrijven boekreviews. Femke maakt regelmatig een blog om u het verrassende wel en wee van een boekondernemer te laten meebeleven.

Daarnaast houden we de site actueel. Met vaste onderdelen als boeken in het nieuws en net verschenen boeken. Wilt u nu niets meer missen? Schrijf u dan vooral ook in voor deze nieuwsbrief, dan bent u altijd op de hoogte.

Koop lokaal, ook online

Het is een veelgehoorde kreet. Misschien wordt u er zelfs al een beetje moe van? Begrijp het niet verkeerd, maar het is echt nodig. De online verkoop van boeken groeit en groeit. En gelukkig bij ons ook. Maak er gebruik van en doe dat dan vooral bij ons. Wij leveren ook binnen 24 uur. Kunnen thuisbezorgen. Blijven het mooi inpakken. Of bestel uw boek alvast. Het ligt dan klaar voor u in de winkel. U vist zo nooit meer achter het net.


ZUSTER in het UMCG

En dan nog meer heuglijk nieuws: onze winkel ZUSTER in het UMCG is weer open. Na de intelligente lockdown besloten we de winkel vooreerst dicht te houden. De capaciteit van het UMCG was laag en het leek niet rendabel om een winkel in opbouw een fijne start te geven. Nu we met zijn allen het normale leven weer lijken op te pakken, gaan we er weer vol energie voor. Nog beter, frisser, vernieuwender dan u van ons gewend was.

 

 bookstore day

Tijdens de jaarlijkse bookstore day zijn er verschillende acties en aanbiedingen. Zo zijn er exclusieve uitgaven, dagdeals en gesigneerde exemplaren. 

De tussenzus

Iedere maand een boek dat we van harte aanbevelen. Dat een plaatsje in onze schijnwerper verdient. Dat we een warm hart toedragen of te mooi voor woorden vinden. 

Deze maand is dat: De tussenzus van Vincent Kortmann. 

Een pakkende roman, waarbij je je steeds afvraagt: wanneer barst de bom?

En wist u dat Vincent Kortmann 'gewoon' in Peize woont. 

Boek van de maand september