• Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Hebt u problemen met uw eReader of staat uw vraag hier niet tussen? Dan kunt u contact opnemen met onze eBook- en eReader-helpdesk door een mail te sturen naar: jart@daannijman.nl

Hoe zet u een eBook op uw eReader of tablet
Boekhandel Daan Nijman werkt samen met een nieuwe eBook-partner. Daarom hoeft u voortaan geen promocode meer in te voeren voor het eBook van de Week. De korting wordt meteen verwerkt in uw winkelmandje. Heeft u een eReader van Kobo of van een ander merk dan kunt onderstaande stappen volgen om het eBook te kunnen downloaden en lezen. Bovendien kunt u nu ook eBooks met een Boekenbon-cadeaukaart aanschaffen.

eBooks van Libris met EPUB
eBooks van Libris worden (vrijwel allemaal) geleverd als EPUB met watermerk. Met deze beveiliging kunt u een eBook altijd overal naar toe verplaatsen en lezen op de door u gewenste manier. U hoeft geen procedures te doorlopen, anders dan het direct downloaden van uw eBook. U kunt dan lezen op uw eReader, maar ook probleemloos op uw tablet, computer, smartphone.
Handmatig dient u het bestand te verplaatsen naar het gewenste apparaat, en normaal gesproken kunt u direct beginnen met lezen.

eBooks met Adobe DRM EPUB
Enkele eBooks worden nog geleverd als Adobe DRM EPUB bestand, dit wordt duidelijk vermeld voor u tot koop overgaat.
Gaat het in om een beveiligd eBook dan is het belangrijk uw Adobe ID te controleren binnen het Adobe Digital Editions programma [http://www.adobe.com/solutions/ebook/digital-editions/download.html] (Bij Sony eReader [http://www.sony.nl/support/nl/content/cnt-dwnl/prd-ebo/sony-reader-software-update-ver2300_03130-win/PRS-T2])

Op een tablet of smartphone kunt u met programma's als Bluefire Reader (iPhone/iPad) [http://www.bluefirereader.com/ios-and-android-apps.html] of natuurlijk de Kobo-applicatie gebruiken. Daarnaast kunt u Google Play Books of Aldiko [http://www.aldiko.com] gebruiken op veel (Android) apparaten.

Extra informatie over Adobe ID beveiliging
Voortaan zijn alle downloadstappen via Libris hetzelfde, of u nu een Kobo eReader of een eReader van een ander merk hebt. Uw download loopt altijd via de boekhandel, dus uw aankoop levert altijd een bijdrage aan uw lokale boekhandel.