• Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Wij vieren Harm de Jonge!

Wij vieren Harm de Jonge!

Het is een bijzonder jaar voor Harm de Jonge, op 3 mei vierde hij zijn 80e verjaardag en
op 10 mei verschijnt zijn nieuwe boek: De dekseldrager van Heteketel. Voor ons reden genoeg om een feestje te organiseren.
Op zaterdag 18 mei gaat de vlag uit en organiseren we een feestelijke boekenborrel. We beginnen om 15:30 uur wanneer Harm de Jonge een inleiding zal geven over zijn nieuwe boek. Vervolgens kunt u in gesprek gaan met Harm en een boek laten signeren. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje. 

Om een inschatting te kunnen maken van hoeveel bubbels we in huis moeten halen is het fijn dat u zich even aanmeldt. Dat kan door een mail te sturen aan femke@daannijman.nl .

In De Dekseldrager van Heteketel heeft een mus een pauwenstaartje en een duikeend een kievitskuifje. Er is meer onverklaarbaar op het vogeleiland Orniskoog. Sinds de aardbevingen daar is er veel veranderd, het is er nat en koud. De vogels die er wonen besluiten uiteindelijk naar Heteketel te vluchten, waar het heerlijk warm moet zijn. Te warm misschien, want op Heteketel blijken de bewoners langzaam te verkruimelen en zoekt iedereen verkoeling in vijvers.

Bookstoreday 25 mei 2019

 

 

In navolging van de succesvolle Bookstore Day in april van 2018 hebben de initiatiefnemers van deze dag besloten tot een derde editie. Op verzoek van de deelnemende boekhandels in 2018 is voor deze editie van Bookstore Day gekozen voor een datum buiten de meivakantie: zaterdag 25 mei. Ook dit jaar nemen schrijver / journalist Yaël Vinckx en boekhandelsorganisatie Libris  de organisatie in handen. Stichting CPNB ondersteunt de organisatie bij de promotie van deze bijzondere dag van de zelfstandige boekhandel.