Dips

Dips voorzijde
Dips achterzijde
  • Dips voorkant
  • Dips achterkant

Ramon Brugman (chef-kok) krijgt met zijn enthousiasme zelfs de meest verstokte kant-en-klaarmaaltijd-eter nog aan het koken. Op een toegankelijke manier laat hij zien hoe je lekkere gerechte bereidt. Hij kookt met de seizoenen mee. En maakt álles zelf: van appelstroop tot uiencompote en piccalilly. Ramon is chef-kok en patissier in Harderwijk. Op internet plaatste hij onder de titel Bakken met Baard filmpjes die een hit werden. Hij publiceerde recepten voor zoetigheid in de Sinterklaasperiode in het boek 'Wie zoet is krijgt lekkers.'

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048845330
Auteur Ramon Brugman
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering E-Book
Pagina's 5
In Masterclass Dips laat Ramon Brugman met recepten uit meer dan twintig landen zien dat je met dips eindeloos kunt variëren. Met zijn ervaring als chef-kok en patissier bij onder andere Brasserie de Bank en zijn optreden als televisiekok bij programma 'Binnenste Buiten' mag Ramon zichzelf gerust master in de keuken noemen. In Masterclass Dips staan bekende klassiekers als tzatziki, mangochutney en baba ganoush, maar ook vernieuwende recepten zoals Zuid-Afrikaanse butternutspread en Russische groene ajika. Daarbij geeft Ramon de recepten van zijn favoriete dippers zoals Griekse dakos en Ethiopische injera. Masterclass Dips biedt voor ieder wat wils!

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.