Het geheim van Bond en Smolders

Het geheim van Bond en Smolders voorzijde
Het geheim van Bond en Smolders achterzijde
  • Het geheim van Bond en Smolders voorkant
  • Het geheim van Bond en Smolders achterkant

Bond & Smolders is een begrip in Utrecht en ver daarbuiten. De broden reizen letterlijk door het hele land. Voor de bakkerij van Ralph Bond en Patty Smolders staan elk weekend rijen voor de deur. Utrechters komen hier voor de geheimen van hun brood en patisserie. Is het de kennis en aandacht voor het vak? Zijn het de ingrediënten? Liggen de geheimen in Parijs of gewoon om de hoek in de Domstad. Is er wel een geheim? Tom Staal raakte bevriend en in de ban van dit vakmanschap, dat grenst aan het idiote. Iets dat Staal in zijn eigen werk ook wel wordt verweten. Naast verslaggever in de Tweede Kamer heeft hij naar eigen zeggen een culinaire fetisj. Op het wereldwijde web maakt hij het eetprogramma Skaveren. Niet geheel toevallig betrof de eerste aflevering een documentaire over Bond & Smolders. Dit boek vertelt in woord en beeld het vakmanschap en de gedrevenheid, de bakkerij, hun personeel en de creaties. Verhalen, recepten en verbluffende fotografie van Bas Niemans maken dit boekwerk een must voor iedere zoetekauw, broodliefhebber en eenieder die nog smacht naar het echte ambacht.

Specificaties
ISBN/EAN 9789492161727
Auteur Tom Staal
Uitgever Stichting De Blauwe Tijger
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 200
Lengte 298.0 mm
Breedte 213.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.