Het nieuwe Haagse kookboek

recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

Het nieuwe Haagse kookboek voorzijde
Het nieuwe Haagse kookboek achterzijde
  • Het nieuwe Haagse kookboek voorkant
  • Het nieuwe Haagse kookboek achterkant

Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op deze vragen die regelmatig bij de (beginnende) hobbykok opkomen geeft 'Het Nieuwe Haagse Kookboek' een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel 'Recepten van de Huishoudschool, Laan van Meerdervoort, 's-Gravenhage en anno 2010 onverminderd populair. Hele generaties maken nog steeds dankbaar gebruik van de duidelijke recepten en heldere uitleg van de basisbereidingen. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt, maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken.

Specificaties
ISBN/EAN 9789021548975
Auteur F.M. Stoll
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 462
Lengte 249.0 mm
Breedte 170.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.