Het nieuwe Haagse kookboek

recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

Het nieuwe Haagse kookboek voorzijde
Het nieuwe Haagse kookboek achterzijde
  • Het nieuwe Haagse kookboek voorkant
  • Het nieuwe Haagse kookboek achterkant

Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar naslagwerk in iedere Hollandse keuken. Inclusief informatie over menuleer en menu´s voor iedere maand en een verklarende woordenlijst van veel voorkomende keukentermen.

Specificaties
ISBN/EAN 9789021549132
Auteur F.M. Stoll
Uitgever VBK Media
Taal Nederlands
Uitvoering E-Book
Pagina's 1792624

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.