Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden

Homemade sausage voorzijde
Homemade sausage achterzijde
  • Homemade sausage voorkant
  • Homemade sausage achterkant

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken

Specificaties
ISBN/EAN 9789048315529
Auteur Chris Carter
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 160
Lengte 262.0 mm
Breedte 210.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.