Om af en toe goed eten te hebben
Een Belgisch kookboek
Een boek met een zeer persoonlijke kijk op de Belgische keuken. Bevattelijk, toegankelijk en licht uitdagend, voor de beginnende kok een handleiding, voor de ervaren kok een bron van inspiratie.
Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN | 9789464686388 |
Auteur | Mat Galle |
Uitgever | Boekscout |
Taal | Nederlands |
Uitvoering | Paperback / gebrocheerd |
Pagina's | 286 |
Lengte | 240.0 mm |
Breedte | 160.0 mm |
De auteur, Mat Galle, studeerde ooit hotelmanagement maar ging na zijn burgerdienst aan de slag in de financiële sector. Mat is gehuwd, heeft 3 kinderen en ondertussen 3 kleinkinderen. Mat is de kok in huis. Hij houdt van muziek en heeft een zeer brede smaak: een immense liefde voor Bach en Mozart, maar even zeer voor Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Nina Simone en John Coltrane, The Beatles, Afrikaanse en Cubaanse muziek. Daarnaast is literatuur voor Mat een grote bron van vreugde. Meestal leest hij 2 werken tegelijkertijd waarvan 1 heel vaak een kookboek is.