Over frituren

Waarom frituren de beste kooktechniek op aarde is

Over frituren voorzijde
Over frituren achterzijde
  • Over frituren voorkant
  • Over frituren achterkant

Meneer Wateetons is foodwriter en schreef meer dan acht boeken, die vaak worden omschreven als zeer compleet, diepgravend en hilarisch. Als zelfstandig werkend kok én gepromoveerde wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en hij schept er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Zijn boeken en andere stukken kenmerken zich door een gedegen wetenschappelijke onderbouwing, een humoristische schrijfstijl en een onverwoestbare can-do-attitude .

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789464041729
Auteur Meneer Wateetons
Uitgever Park Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 208
Lengte 247.0 mm
Breedte 207.0 mm
'Wateetons is er glansrijk in geslaagd een stevig onderbouwd, smakelijk én vermakelijk boekwerk samen te stellen.' - De Volkskrant Meneer Wateetons kan er kort over zijn: frituren is de beste kooktechniek op aarde. Het is de ultieme krokantmaker. Bovendien geeft vet een heerlijk mondgevoel. Vet geeft volheid. Vet geeft smaak. En begin bij hem maar niet over de airfryer - want dat is eigenlijk gewoon een snelle heteluchtoven die mijlenver van de frituurpan afstaat. Wel eens een oliebol gemaakt in de airfryer? Nou dan. In Over frituren laat Meneer Wateetons je de eindeloze mogelijkheden van het garen in hete olie zien. Met recepten van de welbekende snacks als kroketten, kaassoufflés en frikandellen tot gefrituurd lekkers (hartig én zoet!) uit alle windstreken van de wereld. En Meneer zou Meneer niet zijn als hij je niet alle theorie achter deze verpletterend veelzijdige kooktechniek leert en tips geeft over hoe je zelf het beste uit je frituurpan (of wok) haalt. 'Als je deze gerechten uit de frituur eenmaal hebt geproefd, kun je de frietzaak wel gedag zeggen. Voortaan frituur jij lekker zelf.' - Foodies

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.