Over inpakken

Technieken en recepten voor het inpakken en garen in zout- of leemkorst - houtvellen - grondoven - hooikist - en papilotte - bladeren - as - groente - vet - vel

Over inpakken voorzijde
Over inpakken achterzijde
  • Over inpakken voorkant
  • Over inpakken achterkant

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf. Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to's voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

Specificaties
ISBN/EAN 9789059565517
Auteur Meneer Wateetons
Uitgever Fontaine Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 192
Lengte 246.0 mm
Breedte 197.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.