Rendang

60 authentieke Indonesische stoofgerechten

Rendang voorzijde
Rendang achterzijde
  • Rendang voorkant
  • Rendang achterkant

Indonesische stoofgerechten met vlees, vis en natuurlijk ook veel vegetarisch

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048871292
Auteur Maureen Tan
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 224
Lengte
Breedte
Maureen Tan (1969, Amsterdam) is kookboekauteur en autoriteit op het gebied van de Indonesische keuken. Vanuit haar kookstudio in Abcoude leert ze Nederland authentiek Indonesisch koken. Eerder schreef Maureen de bestsellers De bijbel van de Indonesische keuken en Java , waarvoor ze in 2022 niet alleen het Zilveren kookboek , maar ook de Kookboek van het Jaar -verkiezing won. Rendang is haar derde kookboek.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.