Sausbijbel

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

Sausbijbel voorzijde
Sausbijbel achterzijde
  • Sausbijbel voorkant
  • Sausbijbel achterkant

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048859696
Auteur Julius Jaspers
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 488
Lengte 218.0 mm
Breedte 165.0 mm
Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.