• Bestel makkelijk en snel
  • Winkels in Groningen en Drenthe
  • Roden: 050-5012967 - UMCG: 050-3110998

Smoked

een beginnershandleiding voor het warm en koud roken van vlees, vis, groente, kaas en meer


Smoked
Smoked: dé beginnershandleiding Roken is een van de oudste en lekkerste manieren om diverse soorten voedsel - van vis en vlees tot groente en zuivelproducten - te conserveren en aromatiseren. Smoked is dé handleiding voor iedereen die aan de slag wil gaan met deze eeuwenoude techniek, of je nu beginnend of meer ervaren bent. Smoked is een duidelijke en overzichtelijke hand- leiding: hoe bereid je warm en koud roken voor, welke materialen heb je nodig en welke houtsoorten zijn voor welk ingrediënt het meest geschikt. Vanuit de basisreceptuur geeft Smoked heerlijke recepten die je laten zien wat je vervolgens met de gerookte producten kunt maken. Leer de technieken en rook een eendenborst die je vervolgens verwerkt in een salade met sinaasappel, granaatappel en pecannoten. Of warmgerookte coquilles die je serveert met Le Puy-linzen en bacon. Maar denk ook aan kaas: leer cheddar roken en verwerk deze in een paddenstoelen-preitaart. Ook het zoet mag in Smoked niet ontbreken: serveer truffels met gerookt zeezout en gerookte baconjam met ahorn en whisky.
Eigenschappen
ISBN/EAN9789461431783
AuteurCharlotte Pike & Gabriëlla van Karsbergen
UitgeverGood Cook B.V.
TaalNederlands
UitvoeringGebonden in harde band
Pagina's144
Lengte243 mm
Breedte197 mm
Dikte22 mm
Gewicht669 gr
Verschenen04-10-2017

Voorraadstatus
RodenOp voorraad
GroningenNiet op voorraad