Stoofbijbel

van hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

Stoofbijbel voorzijde
Stoofbijbel achterzijde
  • Stoofbijbel voorkant
  • Stoofbijbel achterkant

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe. Meer dan 150 stoofrecepten Heldere how-to's en technieken Duidelijke stap-voor-stapfoto's Uitleg van benodigdheden en -begrippen 'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'

Specificaties
ISBN/EAN 9789048847068
Auteur Julius Jaspers
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 432
Lengte 219.0 mm
Breedte 162.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.