Wild. Koken met ree, damhert en edelhert

hoe oud is die eigenlijk? kun je dat zien? is het belangrijk? waarheid en onzin

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert voorzijde
Wild. Koken met ree, damhert en edelhert achterzijde
  • Wild. Koken met ree, damhert en edelhert voorkant
  • Wild. Koken met ree, damhert en edelhert achterkant

Wild. Koken met ree, damhert en edelhert Alweer het derde kookboek van Donald Buijtendorp en Ed van de Schootbrugge. Dit maal zijn de wildspecialisten aan de slag gegaan met het meest delicate stukje wild, het ree. Nee, het is geen hoog culinaire beroepsuiting geworden, geen kunstig opgemaakte borden. Eenvoud, ruw, WILD. Zeg maar zo uit het bos, laten besterven en dan op het vuur, in de Dutch Oven, op de grill en de Green Egg. Heerlijk! Eenvoud daar gaat het om. Zo als het is. De pure smaak van ree. Wild ja, maar delicaat. Een fijne textuur. De rug is geweldig, de nek is super. Het is maar wat je er mee doet. Wild is oogsten uit de natuur. Je weet wat je doet. Leeftijdbeoordeling? Niet eenvoudig, heel moeilijk zelfs. Is de bok nu zes? Is die jong of is die oud? In dit boek staat het allemaal. De waarheid en de onzin. Onmisbare informatie voor de reeënliefhebber en -jager.

Specificaties
ISBN/EAN 9789081915632
Auteur Donald Buijtendorp
Uitgever ABC Distributie
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / gebrocheerd
Pagina's 112
Lengte 240.0 mm
Breedte 165.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.