Worstbijbel

Van malen tot knopen en van drogen tot roken

Worstbijbel voorzijde
Worstbijbel achterzijde
  • Worstbijbel voorkant
  • Worstbijbel achterkant

Meneer Wateetons is een ster in experimenteren. Op blogs, in tijdschriften en in zijn boeken doet hij op humoristische wijze verslag van zijn experimenten in de keuken en schrijft hij over eten. Als gepromoveerd wetenschapper is hij onderzoekend en sceptisch van aard en schept hij er genoegen in culinaire mythes met de grond gelijk te maken. Meneer is een personage.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048842261
Auteur Meneer Wateetons
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 496
Lengte 217.0 mm
Breedte 163.0 mm
Meneer Wateetons onthult alle slagersgeheimen en laat zien hoe je een worst draait, vult, knoopt, rookt en droogt. Aan de hand van uitgebreide instructies en duidelijke stap-voor-stapfoto's worden alle technieken van het worst maken uitgelegd. Hij leert je hoe je zelf braadworst, gekookte worst, leverworst, bloedworst, droge worst en zelfs vegetarische worst kunt maken, en hoe je die worsten het lekkerst kunt bereiden aan de hand van bijzondere recepten. Deze ode aan de worst is er voor de ambachtelijke doe-het-zelver, maar ook voor de vleesliefhebber die kwaliteit op zijn bord wil.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.