Femke

Eigenaar

Er zijn een aantal zaken belangrijk in mijn leven. Op 1 is dat mijn partner Sjoerd en op 2 zijn dat de winkels. Al wisselen deze twee soms van positie. In mijn vrije tijd lees ik veel, verkoop ik graag boeken, vind ik het leuk om nieuwe producten te ontdekken en word ik blij van het enthousiasmeren van mensen. Verder trek ik me in de weekenden terug in It Heitelân, meer in het bijzonder in Gorredijk. Daar mag ik graag met vrienden tafelen, wandel ik veel en relax ik op de bank met een spannende dvd of een mooi boek. Graag stel ik u voor aan het team waar ik trots op ben. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Véél verder. Zonder hen geen Boekhandel Daan Nijman. 


Floor

Boekverkoper

Floor staat met veel enthousiasme in de winkel. Ze maakt graag contact met onze klanten en adviseert je over een leuk spel of gaat met de kinderen op zoek naar een passend boek. Ze heeft jaren bij hun eigen recreatiebedrijf gewerkt en kan je daarom ook veel vertellen over de omgeving, de provincie Drenthe en adviseren over de mooie wandel- of fietsroute kaarten die we hebben. In haar vrije tijd vind je haar met een koekje en een boekje in een hoekje.


Geertje

Boekverkoper

Geertje wordt opgeroepen als haar hulp in de winkel goed gebruikt kan worden. Ze komt met veel plezier opdraven. Daarnaast doet ze de eindredactie van de weekkrant Sa! en in haar spaarzame vrije tijd zingt ze in een amateurkoor of leest een lekker (niet al te) spannend boek. 


Jeanine

Boekverkoper

Jeanine is het nieuwste gezicht in onze boekhandel in Roden. Ze was al jaren klant en bezocht met veel plezier de winkel. En nu is zij zelf boekverkoper. Haar boekenkast is vooral gevuld met scandinavische thrillers maar ook met kookboeken waar zij met veel plezier uit kookt. 


Mineke

Boekverkoper / filiaal UMCG

Mineke bemant onze winkel in het UMCG. Begonnen als boekverkoper bij De Tille in Leeuwarden en daarna 30 jaar gewerkt, op de afdeling marketing, bij Scholtens & zn. tot en met Polare. Als zzp'er organiseerde Mineke o.a. literaire- en poëziefestivals.  Ze is keukenprinses én een alleslezer. 


Monique

Boekverkoper

Monique is onze onbetwiste kookboekenspecialist (ze leest er trouwens niet alleen over, maar kookt zelf ook heerlijk!), maar tipt ons ook heel regelmatig over een fijne literaire roman. En - heel belangrijk - ze vormt het administratieve en financiële geweten van de boekhandel.


Ramona

Boekverkoper

Ramona staat met veel plezier in de winkel. Naast haar werk in de winkel is zij het aanspreekpunt voor alle marketing- en communicatiewerkzaamheden. Zij verzorgt de nieuwsbrieven en en regelt van alles voor onze activiteiten. Voordat Ramona bij Boekhandel Daan Nijman kwam werken, heeft zij verschillende marketingfuncties vervuld, bij onder andere uitgeverijen. Ramona leest graag thrillers en romans. 


Shanice

Boekverkoper

Shanice werkt met veel plezier als boekverkoper bij Boekhandel Daan Nijman.Thuis heeft zij boekenkasten vol fantasy-boeken, en ze vindt het dan ook leuk om klanten te helpen met het vinden van hun nieuwe fantasy verhaal. In haar vrije tijd schrijft ze zelf ook boeken, en haar eigen boek is uiteraard te koop bij ons in de winkel. Verder heeft ze een hele lieve hond waar ze twee keer per week mee traint, en een lieve familie waar ze graag tijd mee doorbrengt. 


Willem

Medewerker

Willem begon in 2004 als stagiair en trad twee jaar later in dienst. Hij pakt elke dag de boeken uit en zorgt ervoor dat alle bestellingen bij de juiste klant terechtkomen. Ook de tijdschriften verdeelt hij netjes over de schappen. Daarnaast voorziet hij medewerkers en bezoekers van koffie, thee, koek en - niet te vergeten - chocolaatjes. Willem is geïnteresseerd in geschiedenis en Nederlandstalige muziek.


Zoë

ZUSTER in het UMCG

Zoë is het bekende gezicht bij ZUSTER in het UMCG, waar ze u graag met raad en daad bijstaat. Met kennis van zaken, zeker op het gebied van duurzaamheid. Ze past als een vis in het water in onze winkel. Ook beheert zij zowel de social mediakanalen van ZUSTER als die van Boekhandel Daan Nijman.