Broodjes uit eigen oven

zoet & hartig

Broodjes uit eigen oven voorzijde
Broodjes uit eigen oven achterzijde
  • Broodjes uit eigen oven voorkant
  • Broodjes uit eigen oven achterkant

Levine van Doorne heeft jarenlange ervaring in brood bakken. Op haar populaire blog ‘Uit de keuken van Levine’ schrijft ze over haar bakavonturen. Op haar blog en haar Facebook- en Instagrampagina’s heeft ze een grote schare volgers. Levine geeft workshops aan beginnende en gevorderde bakkers. Ze schreef al vier succesvolle boeken over brood bakken.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789462502116
Auteur Levine van Doorne
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 160
Lengte 257.0 mm
Breedte 197.0 mm
De beste recepten voor versgebakken brood uit eigen oven De geur van versgebakken brood is onweerstaanbaar. Iedere thuisbakker weet dit. En met dit verrukkelijke derde boek van Levine van Doorne kun je nu ook de lekkerste broodjes thuis bakken. In dit boek staan 42 recepten voor zoete en hartige broodjes in allerlei variaties: advocaatbroodjes, kaneelbroodjes, chocoladekoffiebroodjes, uienkaasstokjes, Italiaanse gehaktbroodjes, kruidenbroodjes met knoflook en nog veel meer heerlijks. In het hoofdstuk Lunchbroodjes vind je recepten voor iets grotere broden, genoeg voor 2-3 personen. De werkwijze bij de recepten is net als bij Levines eerste twee boeken weer uitermate helder stap voor stap beschreven. De recepten zijn geschikt voor beginners en gevorderde thuisbakkers.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.