De bijbel van de Indonesische keuken

De bijbel van de Indonesische keuken voorzijde
De bijbel van de Indonesische keuken achterzijde
  • De bijbel van de Indonesische keuken voorkant
  • De bijbel van de Indonesische keuken achterkant

Maureen Tan (1969) groeide op met de Indonesische keuken. Met haar kookschool Anak Bungsu, wat 'tweede kind' betekent, leert Maureen iedereen authentiek Indonesisch koken. Zo eert ze niet alleen de Indonesische keuken, maar ook de recepten die haar moeder haar in vele kookschriftjes naliet.

Lees verder
Specificaties
ISBN/EAN 9789048853816
Auteur Maureen Tan
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 496
Lengte 217.0 mm
Breedte 162.0 mm
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang: in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.