De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

De bijbel van de Nederlandse keuken voorzijde
De bijbel van de Nederlandse keuken achterzijde
  • De bijbel van de Nederlandse keuken voorkant
  • De bijbel van de Nederlandse keuken achterkant

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Specificaties
ISBN/EAN 9789048847341
Auteur Janneke Vreugdenhil
Uitgever Overamstel Uitgevers
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 496
Lengte 218.0 mm
Breedte 162.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.