De Landskeuken

Streek-feest- en andere gerechten van Nederlandse bodem

De Landskeuken voorzijde
De Landskeuken achterzijde
  • De Landskeuken voorkant
  • De Landskeuken achterkant

Vroeger at iedereen lokaal en volgens de seizoenen. Elk seizoen had z’n eigen gerechten: kruudmoes in het voorjaar en stamppot in de winter. Ook bij de feest- en hoogtijdagen hoorden speciale lekkernijen: muisjes en krentewegge bij geboorte en kniepertjes bij oud- en nieuw. En om voldoende voorraad te hebben, werd het hele jaar door voedsel geconserveerd. In De Landskeuken staan al die oude eettradities met recepten en achtergronden in een hedendaags jasje. Om te bewaren, maar vooral ter inspiratie voor de keuken van nu.

Specificaties
ISBN/EAN 9789492821195
Auteur Karen Groeneveld
Uitgever NBC - Het Zwarte Schaap
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 128
Lengte
Breedte

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.