Kardemom en andere exotische specerijen

bakken met smaken uit het Oosten

Kardemom en andere exotische specerijen voorzijde
Kardemom en andere exotische specerijen achterzijde
  • Kardemom en andere exotische specerijen voorkant
  • Kardemom en andere exotische specerijen achterkant

Chetna Makan is bekend vanwege haar unieke recepten, waarin ze kleurige specerijen en andere Indiase ingrediënten aan traditionele westerse lekkernijen toevoegt. Wat u ook maakt Wittechocoladetaart met pistache en kardemom, Koriander-kippakketjes; Chocolade-chilibrood, Koriander-muntchutney of Gestoomde rabarber-aardbeiencake met steranijs en kaneel Chetna's Indiase toevoegingen maken er iets exotisch van. In dit boek staan niet alleen heerlijke traditionele zoete en hartige gerechten uit India, maar ook nieuwe recepten vol met de verrukkelijkste specerijen. Verdiep uzelf in de geschiedenis van de Indiase specerijen en leer zo alles over de combinatie van voedsel en smaakmakers. Chetna Makan werd geboren in Jabalpur, een stad in Midden-India. Ze is afgestudeerd aan een mode-academie en werkte als modeontwerpster in Mumbai voordat ze in 2003 naar Engeland verhuisde. Ze bereikte de halve finale in het Britse tv-programma The Great British Bake Off 2014.

Specificaties
ISBN/EAN 9789048314034
Auteur Chetna Makan
Uitgever Veltman Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Uitvoering Gebonden in harde band
Pagina's 240
Lengte 244.0 mm
Breedte 198.0 mm

Wat vinden anderen?

Er zijn nog geen reviews van dit product.